pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Frukost med TAW

lördag 27 februari 2010 12:02 · Inga kommentarer · Melodifestivalen, Musik, Tv

Underbara Tomas Andersson Wij är gäst i ”Nyhetsmorgon” och håller mig sällskap till frukosten. Det har väl inte undgått någon att jag gillar honom. Han gör finfina ”Allt är bättre än ingenting” från nya plattan. Extra kul med nya skivan som är producerad av gotlänningen Tobias Fröberg. För en massa år sedan var Tobias reportervikarie hos oss på nöjet. Så kul att han har lyckats med sin musik, och så är han en kanontrevlig person också.

Ny deltävling i Melodifestivalen i kväll, och jag tror aldrig att jag har känt mig så lite intresserad. Är lite nyfiken på Peter Jöback, men annars känns det rätt tomt.

Påminner om den första, och antagligen enda, gången som Tomas Andersson Wij var med i Melodifestivalen. Det här är från 2007, då finalen inleddes med TAW:s version av Carolas ”Evighet”. Det har ju blivit en tradition sen, det där med att föregående års vinnarlåt tolkas av en lite oväntad artiskt. Hirasawas version av ”The worrying kind” var också helt underbar, men den här är ändå bäst hittills. Undrar vem som ska göra ”La voix” i år?

Lyssna på det här, så snyggt.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar