pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Fredagsläsning

fredag 05 mars 2010 17:12 · 4 kommentarer · Fredagsläsning

Eftermiddagen ägnas åt den här högen med död skog.
Hittar en rolig bordsbokningsapp i Svenskan, inser att jag måste se Crazy heart före Oscarsgalan söndag natt, skulle inte ge Urban Deli fyra plus (Nöjesbladet), läser med förtjusning Hanna H i DN och Alex lista i Nöjesbladet. Tidningsfestar ordentligt och klämmer även papperversionerna av Dagens media och Resume plus Se och Hör och Svensk damtidning. Gradvall är sådär idag och på den annars kuliga matsidan (DI Weekend) är det hamburgare = inget för mig.

Nu ska det lagas lax à la Solfors.

Tags:

4 kommentarer ↓

 • Lisa

  Vi har firat fredag med lax från Leksand och röd quinoa med lite frästa grönsaker och ruccolasallad. Alla var nöjda, till och med pappa B trots att det var lite nytt. Tack för recept.

 • hannele

  Tack för din underbara blogg! Igår såg jag filmen Julia&Julie, blev helt kääär. Imorse letade jag efter Julie Powells bok på nätet, när jag misslyckades med att hitta den på svenska övergick jag till Julia Childs kokbok, inte heller den gick att hitta på svenska. Jag är engelskalärare så språket är inget problem, men ändå ville jag hitta böckerna på svenska för att kunna slöläsa. Hursomhelst i brist på svenska titlar googlade jag på Julia Child och hamnade på din blogg. Och vilken underbar blogg! Inte nog med att du härstammar från Sandviken (jag bor i Hofors) du har ett helt underbart förhållningssätt till mat! Jag har läst din blogg med stor glädje och idag har jag dessutom lagat laxen med fetaoströra och quinoasalladen med avokado och halloumi – det absolut godaste jag ätit på länge!! Tack för att jag har hittat dig, jag kommer att följa din blogg med glädje! Min svärmor hette förresten Pousette innan hon gifte sig, ni kanske är släkt?
  mvh / Hannele
  PS, För övrigt har du helt rätt i fråga om Plura. Jag hade också mycket svårt att tänka på något annat än hans äckliga mage. Vilka rubriker det skulle ha blivit om en kvinna med muffinsmage och 40+-bröst skulle ha fyllsvamlat sig tokrökandes genom ett matlagningsprogram – jag kan se rubrikerna framför mig! My god!

 • Kristina Pousette

  Men tack snälla för din fina kommentar. Vad kul att du har hittat min blogg. Jag blir lika glad, och förvånad när det kommer kommentarer. Och ja, visst är den underbar den där filmen. Hoppas du hittar fler recept att laga här. Varma hälsningar från Kicki

 • Kristina Pousette

  Härligt att jag kan bidra till fredagsfirandet. Hälsa pappa och alla andra. Puss

Lämna en kommentar