pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Sushilunch med Nyåkers-Lisa

måndag 18 januari 2010 19:08 · Inga kommentarer · City/Gamla stan, Restauranger (Stockholm), Sushi

Pulsade iväg i snöslasket på lunchdejt med Nyåkers-Lisa. Det var alldeles för längesedan vi sågs, och det blev alldeles för kort, så vi måste ses snart igen. Lunchade på rekommenderat sushiställe på Drottninggatan som heter Sushi devil. Väldigt god misosoppa och även bra sushi. Jag åt den vegetariska med omelett, avokado och rullar. Gillade dock inte rullarna riktigt då de innehöll väldigt mycket inlagd rödlök. Är inte helt säker på att det var rödlök, kan ha varit nån slags grönsak, men det gick ändå bort.

Gillar sushi, men man jag blir alltid hungrig lite för snabbt efteråt. Och så är det väl rätt mycket socker i riset, eller?

Det såg inte riktigt så här tjusigt ut.

Eftermiddagen spenderades på Camillas salong Ny tid (klicka och kolla in deras nya hemsida). Där fick håret sig en högst välbehövlig omgång. Ny färg och en rejäl klippning och jag blev nöjd. Gillar egentlign inte att klippa mig, men är det någon som förstår mig så är det Camilla.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar