pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Mauro – så underbart butter

torsdag 18 mars 2010 23:09 · Inga kommentarer · Tv

Det blev en väldigt dekadent torsdag. Först Jeff Bridges i ”Crazy heart” och sen en storrökande Plura som blev lika vin-dimmig som vanligt.

Undrar om inte kvällens program var det bästa hittills. Jag tycker verkligen bara mer och mer om Mauro. Han är väldigt rolig och helt underbart butter. Märker att jag faktiskt helst lyssnar på honom. Skönt att han dissade Gessles frisyr och nobbade Winnerbäck en natt på Kvarnen.

Det visar sig också att Mauro inte äter kött, vilket är lite överraskande. Kul att de ändå är såna matkompisar, han och Plura, trots att den ena verkar älska kött och den andre inte äter det. Framgick inte om Mauro fick nåt annat till huvudrätt eller om han fick nöja sig med gubbröran och toscaäpplena. Den här gången fick man i alla fall för första gången höra gästerna säga att maten var god.

Vi slapp förstås inte Magen den här veckan heller. Verkar som att de har bestämt att han får klä på sig när den kvinnliga gästen anländer.

Winnerbäck var lite blyg, men ändå bättre än väntat. Han såg nästan generad ut när han spelade finfina ”Tätort på en slätt”. Helena af Sandeberg var  allt som sur-Tova Magnusson inte var. Hon var glad, tyckte om maten och blev lite småpackad. Härligt.

Lammet var förresten från Skebobruk. Där har jag firat sommar sen jag var liten, för där har familjen Pousette sitt lantställe.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar