pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Buffésemester

söndag 13 juni 2010 20:49 · 1 kommentar · Egypten, På resa

Var som sagt var lite skeptisk till det här med all inclusive. Men jag måste verkligen säga att maten var överraskande bra. Bufféerna var fräscha och varierade, och hade ett fantastiskt utbud av grönsaker.

Frukosten bjöd på allt man kan tänka sig med bröd, omeletter, andra äggvarianter, ostar och kött (inte gris, förstås), grönsaker och yoghurt. Själv var jag lite tråkig och körde min favoritfrukost med äggröra, rostat bröd, lite ost, gurka och kaffe (som var supergott).

Luncherna åts vid en restaurang vid stranden, och bestod också av bufféer med grönsaker, massa olika varmrätter, ett ”chinese corner”, frukt och massa olika kakor till dessert. Öl, vin, läsk, vatten och kaffe ingick förstås.

Vid stranden var det bara att hälla i sig vatten från vattendunkar som stod placerade överallt. Och på eftermiddagarna satt det fint med en toast och en öl vid solstolen.

Middagarna var nog trots allt bäst. Fantastiskt mycket goda grönsaker och en hel vägg med olika sorters bröd.

Här en kväll med fisk och nån jättegod sötpotatis till mig och grönsaker och nåt slags kött till maken.

Ville man så kunde man verkligen frossa i sötsaker. Desserbordet var gigantiskt, varje dag.

Visst, det är ju inte superspännande att äta buffé varenda dag, men en vecka håller det faktiskt för. Det var vällagat och fräscht och dessutom alltid lite olika maträtter varje dag. Jag är med andra ord väldigt positivt överraskad av maten.

Tags:

1 kommentar ↓

Lämna en kommentar