pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Let’s dance-finalen

lördag 26 mars 2011 11:26 · 1 kommentar · Tv

Alltid kul med stora direktsändningar på plats, men tv är ändå alltid bäst på tv. Kändisdansarna såg väldigt mycket sämre ut på nära håll. Men det var grym stämning i studion, inte minst på Franks läktare. Det blev ju en Andersson från Trollhättan som vann, och rätt Andersson, tycker jag. Kul att se David Hellenius när han jobbar. När Jessica Almenäs står och spänt stirrar i manuskorten före sändningen, går David runt och snackar med folk och ser hur cool som helst ut. Utan honom skulle Let’s dance vara så mycket tråkigare.


Franks klack röjde på sin läktare. Undrar om alla där kom in på festen sen. Snyggt med den där pappväggen i Franks shownummer!


Vinnarna körde repris på sitt shownummer på efterfesten, i alla fall nästan hela. Och sen firades de med lite Ranelid-poesi. Frank hade nog festat med sin klack innan han kom till partyt. Och Rybak och Malin höll sig väldigt nära varandra. Kul kväll, tack TV4!

Tags:

1 kommentar ↓

Lämna en kommentar