pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Magiskt med Håkan på Cirkus

måndag 18 april 2011 22:26 · 1 kommentar · Musik

Försöker komma ner i varv efter en euforisk kväll med Håkan Hellström på Cirkus. Det blev en helt annan konsert än den vi såg i Scandinavium i vintras. Det var förstås nåt speciellt där också, men nu var ljudet bättre, Håkans sång bättre, allt tajtare och bandet var fruktansvärt bra. Håkan var magisk som vanligt. Det är som att alla konserter man ser med honom är den sista han gör. Kan inte finnas någon annan svensk artist som är så extremt närvarande och som ger hela sin själ och sitt hjärta till publiken på varje spelning.

Hurricane Gilbert var lika vacker som alltid. Avslutningen med Det är så jag säger det och sen Du är snart där var helt fantastisk. Första halvtimmen kanske den bästa jag sett med Håkan. Och när han ska göra första extranumret händer det. Då kommer han in på scen med Lars Winnerbäck och hela Cirkus exploderar. Orkade bara filma en liten snutt, sen var jag tvungen att släppa allt och nästan svimma.

Vi var dessutom väldigt nöjda med tricket att boka konsertmat ihop med biljetten. Då var det hur lätt som helst att få kanonplatser, och maten på Cirkus var faktiskt riktigt god. Lax till mig, biff till maken och sen delade vi på en helt okej dajmglass.

Tags:

1 kommentar ↓

  • Håkan, Håkan

    […] visar Håkan Hellström-konsert från Cirkus i kväll. Vi var ju där kvällen efter och tv-sändningen slår förstås inte live-upplevelsen. Men det är ju alltid härligt med […]

Lämna en kommentar