pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Unik deckartidning i Söndag

söndag 24 juni 2012 13:24 · Inga kommentarer · Jobb, Tidningar

Ur Söndag 24/6.

Jag har funderat en del på det här med förväntningar. Vi bokade bord på finrestaurangen Waverly Inn i New York och hade förstås rätt höga förväntningar, vilket man har när man ska gå på finkrog. Det blev inte alls trevligt, vi fick ett dåligt bord och maten var inte alls så bra som den kostade. Och jag tycker det är så här ganska ofta med tjusiga restauranger, både utomlands och här i Stockholm. Det blir helt enkelt aldrig riktigt så bra som man hade tänkt sig. Den bästa maten på den senaste New York-resan fick vi på snabbmatstället Chipotle där vi åt fantastiskt god mexmat, som dessutom var billig. I London har jag ätit säkert 20 gånger på en pub i Kensington som heter Churchill Arms. Inget märkvärdigt ställe alls, men de har otroligt god thaimat som inte kostar mycket och puben är härligt, engelskt sliten. Vill du ha fler tips på bra mat i London (som förhoppningsvis lever upp till förväntningarna) ska du läsa veckans resjobb på sidan xx.Midsommaren är firad och sommaren är i gång på riktigt. Du kanske nu ser fram emot lata dagar i hammocken eller på en brygga någonstans i det vackra sommar-Sverige. Då ska du inte missa vår specialsatsning på läsning under hela sommaren. Med start i dag kan du varje söndag i nio veckor framåt läsa spännande specialskrivna deckarnoveller av några av Sveriges bästa författare. Anna Jansson är först ut med en spännande mordhistoria om hennes välkända Visby-polis Maria Wern. Nästa vecka är det Helene Tursten som skriver. Vi hoppas att du får njuta av riktigt skön läsning med Söndag – hela sommaren.

Kickis favoriter

Förväntningar 1

Om tre veckor börjar Springsteen-sommaren för mig, för den 14 juli ser jag The Boss i Hyde Park i London. Tror att det blir perfekt uppladdning för två magiska kvällar på Ullevi några veckor senare. Gissar att ”Land of hope and dreams” blir höjdpunkten.

Förväntningar 2

En av mina favoritsångerskor, Sarah Dawn Finer, håller på och spelar in en skiva tillsammans med Mauro Scocco. Låtarna som är på svenska handlar om Sarahs liv och Mauro har gjort musiken. Resultatet kommer i höst och det kommer förstås att bli fantastiskt.

Förväntningar 3

Den svenske succéregissören Tomas Alfredsons har köpt rättigheterna till att spela in en ny storfilm av Astrid Lindgrens bok ”Bröderna Lejonhjärta”. Förstår ni hur bra det kan bli? Till och med jag som inte gillar fantasy-filmer skulle älska det här.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar