pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

”Landet brunsås” lyfter inte

torsdag 04 februari 2010 16:26 · Inga kommentarer · Tv

Gav ”Landet brunsås” en till chans, men det tar sig inte riktigt. Fascineras återigen av matforskaren Richard Tellström som är som en maskin och spottar ur sig fakta om mat och matlagning på ett nästan skrämmande sätt. Men denne Tellström är behållningen med programmet. Jag älskar folk som kan nåt, på riktigt.

Lika trevligt är det att lyssna på Fredrik Lindström, som var med i gårdagens program. Visserligen sa han mest självklarheter här, men det är alltid behagligt och tryggt med Lindström.

Klarar fortfarande inte Erik Haag. Han har en löjlig roll i programmet, vilket han också förstärker med att han är så löjlig. Och dålig. Ta bort Haag och ge mig mer av Lotta Lundgren i stället.

Jag vet inte, men det blir rätt trist när det är så mycket prat och så lite mat. När de står i köket på Operakällan kunde man väl få se lite mer av maten de lagar, i stället för Erik Haag i plastförkläde och diskhandskar. I går var den enda maten som bjöds en varmkorv som Schyffert skulle koka, och en skål med köttfärs som Haag skulle göra hamburgare av. Jag vill helt enkelt ha lite mera matporr. (Och då menar jag inte att jag vill se när Erik Haag äter marsvin…)

Matforskaren Richard Tellström.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar