pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 4

Entries Tagged as 'Fredagsmys'

Fredagsfest i Sickla

april 13th, 2012 · No Comments · Fredagsmys, Restauranger (Stockholm), Utanför tullarna

Förra veckan Coop extra i Simrishamn, den här fredagen blev det fredagshandling i Sickla. Och då får man äta på Erssons, och det bästa av allt, köpa Stockholms godaste skagenröra.

[Read more →]

Tags:

Tonfisk och rosé

juni 17th, 2011 · No Comments · Fredagsmys, Middag, Tonfisk

Skulle provlaga lax Nicoise ur ett kommande nummer av Mitt kök, men Matpressen bjöd inte på nån färdiginkokt lax som receptet krävde. Så det fick bli en med tonfisk ändå, men med laxreceptet i övrigt, på ett ungefär. Och så blev det äntligen Dolks tips på bästa rosévinet – Leths have pink. Salladen blev ok, […]

[Read more →]

Tags:

Flott fredag

oktober 23rd, 2010 · No Comments · Bjuden på mat, Fredagsmys, Middag

Firar att min vän Ulrika blivit fru direktör och med AB. Flott fredagsmys med räkcocktail, champagne, thaihämtmat och svartvinbärspanacotta. Och så Idol förstås. Jay och Linnea var bäst. Daniel tråååkig och Geir borde ha åkt ut.

[Read more →]

Tags:

Fredagsmys på Kungsholmen

april 9th, 2010 · 3 Comments · Delikatessbutiker, Fredagsmys, Hämtmat, Kungsholmen, Restauranger (Stockholm)

Tar med mig den ledige maken på utflykt till Kungsholmen. Börjar med lunch på favoriten Mäster Anders där det var lika trevligt till lunch som till middag. Träffade ett par bekanta och fick väldigt god mat. Man bjöds på spenatsoppa till lunchen, vilket ju var trevligt. Sen fick maken god grillad röding med potatismos och […]

[Read more →]

Tags:

Stannar inne

februari 19th, 2010 · No Comments · Fredagsmys

Jag lyder SMHI och stannar inomhus med en kaffe och mina tulpaner. Tvätten är snart klar, sen blir det middag, Ola Salo, manchegoost och ett glas Zinfandel. Snacka om fredagsmys.

[Read more →]

Tags: