pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 4

Entries Tagged as 'Vänner'

Grattis Viggo

augusti 25th, 2012 · No Comments · Vänner

En mycket nöjd 11-åring, nybliven iPad-ägare.

[Read more →]

Tags:

Magisk kväll

juli 20th, 2012 · No Comments · Middag, Vänner

De här fina människorna gästade mitt hem i dag. Och det blev ju en underbar kväll som jag kommer att leva länge på. Tror det måste bli en årlig tradition.

[Read more →]

Tags:

Sötaste Sigrid

juni 18th, 2012 · No Comments · Vänner

I dag fick jag träffa det här lilla underverket. Ja, hon till höger, alltså. Visserligen är pappan också ett praktexemplar, men lilla Sigrid Waldenfeldt Lindner var nog sötast ändå. Och hennes mamma bjöd på fantastiskt god grillad lax med en massa smarriga saker till. Måndagslyx!

[Read more →]

Tags:

Superlöparen del två

september 24th, 2011 · No Comments · Stockholmsutflykt, Vänner

I dag var det dags igen, den här gången på Lidingö. Supporterklubben lite utökad och vädret lika strålande som förra helgen. Superlöparen Peter imponerade förstås och den här gången kunde vi heja på ända in i mål. Sen släpade maken ut mig på löptur i Hellas, men vi var väldigt långt ifrån Peters klass.

[Read more →]

Tags:

Pinglorna på Toker

mars 20th, 2011 · No Comments · Vänner

Camilla plockade fram gamla bilder och hittade den här sköningen. Vi ville dock inte riktigt acceptera att den är femton år gammal… Båten Toker tuffar fortfarande och har förgyllt flera fantastiska kvällar med det här sköna gänget.

[Read more →]

Tags:

Restaurang Mellqvist

mars 20th, 2011 · 1 Comment · Festmat, Vänner

Tjejligan samlades hos familjen Mellqvist i går. Och det blev en sån där kväll som gör att man lever några extra år. Vi blev dessutom serverade en fantastisk fyra rätters-middag av herr Mellqvist. Färska, friterade bläckfiskringar, grillade, färska foreller med skirat smör, grönsaker, yoghurtdessert med bär och ostbricka. Fem getingar till både maten och sällskapet!

[Read more →]

Tags:

Tisdag i Vietnam

december 28th, 2010 · 1 Comment · Kaffe, Middag, Nudlar, Restauranger (Stockholm), Skaldjur, Södermalm, Vänner

Firar tisdag med de här två Sandvikspinglorna. Försöker drömma oss bort från ett insnöat Stockholm med vietnamesisk mat på fantastiska Nem Nem Quan. Pinglorna och den goda maten räcker långt mot den hemska vintern. Kör förstås favoriterna – färska vårrullar med räkor… … och nudlar med räkor och Hanoi-öl. Och så avslutar vi med vietnamesiskt […]

[Read more →]

Tags:

Ladies night

oktober 17th, 2010 · 3 Comments · Vänner, Vin

Vi skippade Martin Stenmarck, Brolle och Globen och körde ett eget Ladies night på Götgatan. Och det var vi väldigt nöjda med. Zinfandel på låda var en höjdare, men bäst var det förstås att få ha de här grymma tjejerna i sin sofffa en hel kväll. Kom snart tillbaka! Eva, Sanna, Susanne och Monica.

[Read more →]

Tags:

Från Sveriges fram(?)sida

augusti 5th, 2010 · 3 Comments · Vänner

Från Ullis kommer ett vykort från Götelaborg. Eller från Lilla London. Dom är la för roliga där, dom där goa gubbarna. Ullis verkar i alla fall road.

[Read more →]

Tags:

Smarta grejer

augusti 1st, 2010 · 1 Comment · Vänner

Kolla vilka smarta vattningsgrejer Ullis har till Ramlösaflaskorna. Perfekt att ha till balkongen eller rabatterna. För mig var det i alla fall en nyhet.

[Read more →]

Tags: