pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 4

Entries Tagged as 'Familjen'

Foodrunnern och gudmor

juni 29th, 2012 · No Comments · Familjen, Kungsholmen, Restauranger (Stockholm)

Min fina systerson har fått jobb som foodrunner på Björk vid Fridhemsplan. Och i dag fick han besök av sin gamla gudmor och tant Ullis. (han är inte jätteförtjust i att bli plåtad)

[Read more →]

Tags:

Syskonskara

april 22nd, 2012 · No Comments · Familjen

Här är en annan bild av samma syskonskara, fastrarna och pappa Pelle.

[Read more →]

Tags:

Tomt på Götgatan

augusti 11th, 2011 · No Comments · Familjen

Så packade dom och åkte hem, gullungarna, en till Sandviken och en till Kärrtorp. Och det blev tomt på Götgatan. Nu väntar tokjobb inför semester, Eldkvarn i Lasse i parken, bröllopskalas, tvättning och städning och sen, äntligen, tio dagar i världens bästa stad!

[Read more →]

Tags:

Rena flickor

augusti 9th, 2011 · 2 Comments · Familjen

Medan jag smällde i mig både havskräftor och tonfisk tillsammans med Mäster Toby på Mäster Anders så hade de här fina flickorna spa i mitt badrum. Så nu är dom rena och har nymålade naglar inför Gröna Lund-rejset i morgon.

[Read more →]

Tags:

Surströmming i Skebo

augusti 7th, 2011 · No Comments · Familjen, Surströmming

Får hälsningar från faster Ulla och pappa Pelle som festar på surströmming i Skebo. Har aldrig riktigt fattat det där med att äta mat som luktar apa, men i Skebo är det här en festlig tillställning. Min fina faster Ulla tycker nog att jag ska lära mig det här, och skickar med instruktioner och recept […]

[Read more →]

Tags:

Fina fastrar

augusti 6th, 2011 · No Comments · Familjen

Här är mina fina fastrar Ulla och Kerstin på Pride-parad i regnet, räddade av Expressens buss. När skuren avtog och tåget passerat bjöd pappa Pelle på lunch på Söder och jag fick en bonusdejt med gänget.

[Read more →]

Tags:

Midsommarvimmel

juli 2nd, 2011 · No Comments · Familjen, Midsommar

Här är lite bilder på hela gänget som firade en fantastiskt trevlig midsommar tillsammans i Skebobruk. Pappa Pelle och syster Anna. Faster Ulla, faster Kerstin och pappa Pelle på bron. Pelles drink serveras, och den var faktiskt lite godare i år. Hela ligan på väg till herrgården och midsommarstången. Sofi & Klara vid herrgården. Sofis […]

[Read more →]

Tags:

Studenten och konfirmanden

juli 2nd, 2011 · No Comments · Familjen

Den ena konfirmerades och den andra tog studenten den här våren. Så här fina är de, mina underbara syskonbarn Sofi och Erik. Och så hela familjen Pousette/Jansson.  

[Read more →]

Tags:

Eriks bodega

juni 10th, 2011 · 1 Comment · Familjen, På resa, Sandviken

På Skogsgatan hade Jonas fixat Pistvakt-bar! Är det en skidåkare som tar studenten så är det.

[Read more →]

Tags:

Studentkalas för gudsonen

juni 10th, 2011 · No Comments · Familjen, På resa, Sandviken

Så har min fina systerson Erik tagit studenten. Blå himmel och strålande sol och uppklädda studenter i Stadsparken. Lite skråligare nu än när jag gick ut gymnasiet på Hammargymnasiet. Men fina var dom, och man får ändå en liten tår i ögat av Studentsången och förstås när man ser den fina gudsonen som blivit stor.

[Read more →]

Tags: