pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 4

Entries Tagged as 'Träning'

Tjejmilen i New York

juni 9th, 2012 · 3 Comments · New York, På resa, Träning

Nu har jag sprungit min andra tjejmil. Förbättrade tiden från första gången i Stockholm med typ 20 minuter. Det var förstås otroligt häftigt att springa runt Central Park, och ganska jobbigt (kolla min matchande ansiktsfärg med det rosa linnet…). Mötte Markus Samuelsson som också var ute och sprang (men åt motsatt håll), uppe vid Harlem. […]

[Read more →]

Tags:

Ny favorit

juni 3rd, 2012 · No Comments · Träning

Arla har nu lurat mig att tro att det här är bra. Ett glas mjölk med blåbärssmak efter ett löppass måste ju funka, och gott är det!

[Read more →]

Tags:

Blött

juni 2nd, 2012 · No Comments · Träning

Intervall-pass i motvind och regn. Och då har en massa andra människor sprungit drygt fyra mil i det här busvädret i dag. En vecka till Central park, nu. Och ett år till Göteborgsvarvet.

[Read more →]

Tags:

Uppe med tuppen

maj 18th, 2012 · 1 Comment · Träning

Löppass nummer två med Malin Ewerlöf avklarat. Hon cyklade, jag sprang.

[Read more →]

Tags:

Osannolik morgon

april 24th, 2012 · No Comments · Träning

Har nu gjort nåt som jag väl aldrig trodde att jag skulle göra. Har löptränat en timme med Malin Ewerlöf. Vågade inte be att få ta en bild på henne…men det är faktiskt hennes skugga! Löpteknik och intervaller i en timme och jag tror inte jag gjorde bort mig helt. Det var faktiskt superkul. Vi […]

[Read more →]

Tags:

En mil i mina skor

mars 11th, 2012 · 1 Comment · Träning

Sjukt nöjd med mina nya Kayanos. Sprang en mil av bara farten. Hade nån sagt för ett år sedan att jag skulle springa en mil utan att vara nära döden efteråt hade jag skrattat. Och nu är det till och med roligt.

[Read more →]

Tags:

Bokat och klart

mars 2nd, 2012 · No Comments · New York, På resa, Träning

Har hängt på bokningssajten i flera veckor och väntat på att den ska öppna, men nu är det bokat och klart för Tjejmilen i New York den 9 juni. Här sprang jag min första mil, fyra varv runt The reservoir i somras. Sjukt peppad för comeback i parken.

[Read more →]

Tags:

Guldmedaljen fixad

september 3rd, 2011 · 2 Comments · Träning

Jag och 29999 andra tjejer har varit ute och Tjejmilat idag. Trodde väl aldrig att jag skulle göra nåt sånt, men nu är det gjort och det var till och med riktigt kul. Och sen fick jag och de andra 29999 tjejerna ostkaka, och en guldmedalj.

[Read more →]

Tags:

Laddar med lax och pasta

september 2nd, 2011 · No Comments · Fisk, Pasta, Träning

Nummerlappen fixad, så nu ska det laddas med lax och pasta. Sen förhoppningsvis en jetlag-fri nattsömn.

[Read more →]

Tags:

Sent premiärdopp

juli 17th, 2011 · No Comments · Stockholmsutflykt, Träning

Så har jag äntligen sommarbadat. Efter att ha släpat mig runt 5 kilometer i Hellas var det grymt skönt med ett dopp. Får man sen kaffe och äggmacka i brassestolen då mår man väldigt bra!

[Read more →]

Tags: