pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 4

Entries from april 29th, 2012

Utefrukost

april 29th, 2012 · No Comments · Frukost, Restauranger (Stockholm), Södermalm

Sophie och jag kör långfrukost på Urban Deli. Älskar deras hemgjorda müsli och hos mitt sällskap gick croissanten med nutella hem.

[Read more →]

Tags:

Nu är jag vän med mitt hår

april 29th, 2012 · No Comments · Jobb

Från veckans Söndag (som alltså säljs 29-30/4): Jag har haft ett ganska besvärligt förhållande till mitt hår, vilket jag förstås inte är ensam om. Mina självlockar och jag har med andra ord inte varit bästa vänner. När jag fortfarande bodde hemma hos mamma var det som värst när det var plusgrader och vinter och mamma […]

[Read more →]

Tags:

Stockholm blommar

april 28th, 2012 · No Comments · Stockholm

Finaste tjejerna under körsbärsblommorna i Kungsträdgården.

[Read more →]

Tags:

Helgens läsning

april 28th, 2012 · No Comments · Tidningar

Läser ni Min helg i tidningen A perfect guide som kommer med SvD på lördagar? Det här är veckans stora underhållning och man vet aldrig riktigt om det är på allvar eller om någon driver med en. Det är som en teppanyaki-text i veckan (ni vet den där i DN Bostad för nåt år sedan). […]

[Read more →]

Tags:

Danskungen

april 27th, 2012 · No Comments · Jobb, Tv

Det går ju inte att inte älska Anton Hysén. Och jag vet inte, hur kul är det för de andra dansarna i Let’s dance att tävla när vinnaren har varit klar från dag ett? På söndag bjuder vi på danskungen Anton i soffan i Söndag.

[Read more →]

Tags:

Fredagsgodis

april 27th, 2012 · No Comments · Middag

Den som uppfann de här snackgurkorna är ett geni. Så här ser min fredagstallrik ut när jag själv får välja allt godis – nygrillad kyckling, mozzarella, avokado, coleslaw och snackgurkorna. Och så Let’s dance på det. Var god stör ej!

[Read more →]

Tags:

Social torsdag

april 26th, 2012 · No Comments · Middag, Restauranger (Stockholm), Södermalm

Frukost med Jennifer, lunch med Ida och så middag med den här snubben. Nej, det är alltså inte Moneybrother. Och jag skulle ändå alltid välja Björn Solfors före pengabrorsan. Fuskade med både nudlar, ett glas vin och kondenserad mjölk i kaffet på bästa Nem nem quan.

[Read more →]

Tags:

Lyxigt

april 26th, 2012 · No Comments · Jobb

En av alla trevliga saker med mitt jobb är att man ibland blir lyxsminkad av bästa Shada. Inte lika bekvämt med plåtningen som följer förstås, men med proffset Magnus känns det ändå ok. Resultatet kommer förstås i Söndag framöver.

[Read more →]

Tags:

Osannolik morgon

april 24th, 2012 · No Comments · Träning

Har nu gjort nåt som jag väl aldrig trodde att jag skulle göra. Har löptränat en timme med Malin Ewerlöf. Vågade inte be att få ta en bild på henne…men det är faktiskt hennes skugga! Löpteknik och intervaller i en timme och jag tror inte jag gjorde bort mig helt. Det var faktiskt superkul. Vi […]

[Read more →]

Tags:

Så bygger man en quorngryta

april 23rd, 2012 · No Comments · Hemlagat, Quorn

Det blev en tager-vad-man-haver-middag. Gul lök, färsk broccoli, orange paprika. Quornbitar. Färsk spenat. Tomater och fetaost. En skvätt creme fraiche. Gött!

[Read more →]

Tags: