pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Ren och trött

fredag 26 februari 2010 18:34 · 2 kommentarer · Japanskt, Spa, Utanför tullarna

Efter en heldag på Yasuragi Hasseludden kliver familjen Kasette ut i snöslasket i en renare variant. Trötta och glada efter en fantastiskt skön dag med bad och vila.

Det var rätt mycket folk när vi kom, men mitt på dagen var det tyst och lugnt, och vi slumrade till i en varsin vilstol vid bassängkanten.

De varma bassängerna utomhus är en favorit, särskilt nu när det är vinter.

Maten var var helt ok, men jag har fått mycket godare mat här tidigare. Först misosoppa och nåt litet tilltugg, där mitt var en otäck svamp som maken fick. Sen åt vi bentolåda, jag med abborre och maken med kyckling. Som sagt, det har varit bättre här.

För den som inte har varit här kan jag verkligen rekommendera det. Det är oerhört vilsamt. Alla tassar runt i sina blå tofflor och likadana rockar bland bassänger och vilstolar. Man dricker grönt te, äter lite frukt, badar lite mer, sover en stund och äter god mat.

Tags:

2 kommentarer ↓

  • Sofie

    Så härligt ni måste haft det! Det skulle vi också behöva. Hoppas torsken blev bra. Sitter nu och följer damernas curlingfinal. Spännande…

  • Kristina Pousette

    Jag kan verkligen rekommendera att åka dit om ni inte redan varit där. Torsken blev helt fantastiskt god. Tack bästa för underbart tips. Pallade inte att sitta uppe i natt, var helt slut efter allt badande. Kram

Lämna en kommentar