pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Tråkiga gäster hos underbara Plura

torsdag 11 mars 2010 23:19 · 8 kommentarer · Tv

Vi har nu en regel i hemmet som säger att mellan kl 22 och 23 på torsdagar får man bara prata i reklampauserna. När programmet pågår ska det vara knäpptyst.

Magen gjorde comeback, men var tack och lov inte lika exponerad den här gången. Mat ska lagas med kläderna på, och det gäller även Plura.

Gästerna blev som väntat inte lika fulla som Håkan och som befarat blev det inte alls lika kul med två småpretentiösa skådisar. Tova Magnusson hade en allvarsrynka mellan ögonen under nästan hela programmet, Gustaf Skarsgård hade mössa och tyckte synd om sig för att hans pappa heter Stellan Skarsgård. Kom igen! Och så pratades det om ”möten”, och ”äkthet”. Rifftävling med två skådisar föll ju heller inte i så god jord…

Men herregud, den där ostkällaren som jag inte ens visste fanns, kommer jag dregla över och drömma om i natt. Maten såg ännu lite godare  ut den här gången, men varför får man inte veta vad gästerna tycker om maten? Tova satt förstås och surpetade i paellan som ju såg fantastisk ut.

Den där konstiga tävlingen med ögonbindeln verkade misstänkt placerad av Gato Negro (ni såg väl hur Plura verkligen viftade med vindunken?). Sponsrade program är ju inget nytt, men man kanske inte behöver trycka upp dunken i kameran.

Programmet är ju helt ljuvligt, och nån på Mastiff sitter garanterat redan och bokar gäster till nästa säsong. Men den lär väl knappast sändas i TV8. Och när kommer kokboken?

Jag vill inte att klockan ska bli elva och sitter bara stilla och njuter av denna underbara tv-timme. Räknar redan timmarna, sekunderna till nästa torsdag. Två husgudar i samma program (Plura OCH Winnerbäck), det är nästan för bra för att vara sant.

Här skriver Plura himself om kvällens program.

Tags:

8 kommentarer ↓

 • moi

  Man tycker olika. jag tyckte INTE att det var tråkigt eller att de var småpretentiösa utan att de var opretentiösa och underhållande.

  Surpetade tycker jag inte och det var ju med ironi och glimten i ögat som han tyckte att det var synd om honom det måste du nästa titta på igen om du inte uppfattade.

 • Mamma

  Jag kan ju inte se programmet så jag nöjer med att du berättar engagerat. Tack för god underhållning. Kram kram

 • Peter

  Alla kan se Plura & Mauro i köket:
  http://www.tv8play.se/play/226983/

  Förgyller min tillvaro vid burken kan jag säga..!

 • Kristina Pousette

  Som sagt. Man tycker olika. Kul att ni kommenterar min blogg, och vad man än tycker om programmet så är det i alla fall otroligt snyggt gjort. Och mamma, du får se det på en snabb dator vid tillfälle. Nu har jag varit i Winjas ostaffär, och det var ett ljuvligt ställe.

 • moi

  Ja man tycker ju 0lika så är det verkligen! Är Winjas ostaffär den som de hade med i programmet? Blev man ruinerad? 🙂

 • Lisa

  Mmm. Winjas, det var väl där vi goffade ostbricka så det sprutade ur öronen – fast på Schelegatan?

 • Kristina Pousette

  Det här är alltså Winjas grossist, där man kan köpa ostar och annat gott så det sprutar ur öronen.

 • Kristina Pousette

  Japp, samma som var med i programmet. Och man blev inte alls ruinerad. Ja, det beror förstås på hur mycket man köper…

Lämna en kommentar