Min mamma gör de godaste pannkakorna. Hon har lite vetekli i smeten och så steker hon pannkakorna i en tung, gammal instekt gjutjärns-stekpanna. Pannkakorna ska ätas med mammas hemgjorda lingon- eller svartvinbärssylt – så himla gott!
Jag tror aldrig att jag har gjort pannkakor själv hemma, så därför är det lite extra gott när man får det hos mamma.
Mamma // apr 25, 2010 at 6:18 e m
Jag är så glad att det smakade bra med lite husmanskost som omväxling.
Kramar från Vilse i Pannkakan!
Sofie // apr 25, 2010 at 6:29 e m
Gjutjärn är bäst! Jag har en som jag fick ärva från mormor Märta. Den är väl runt 50 år och oslagbar. Ullas pankisar ser finfina ut.
Kristina Pousette // apr 26, 2010 at 9:09 e m
Ullas pannkakor vinner alltid. Tack, bästa mamma!