Inledde den långlediga helgen på Mäster Anders tillsammans med den här begåvade människan. En efterlängtad kväll med mycket prat som i Tobbes sällskap är värsta energiinjektion. Maten var god och likaså vinet, men servicen lite ovanligt nonchalant. Micke Rickfors hängde i köksbaren och var extremt solbränd, i den andra baren hängde lite annat löst mediefolk.
Efter en sån här kväll somnar jag glad och mätt, och tacksam över att Tobbe är min vän.
Det blev förstås den gudomliga peppargrillade tonfisken. Det kan tyckas fantasilöst att äta samma rätt varje gång, men de gånger jag har tagit något annat här har det alltid slutat med att jag har ångrat mig lite. Så jag håller fast vid min tonfisk. I går körde jag ljumma primörer och béarnaisesås till.
Tobbe körde entrecote, strips, primörer och chilibean. Sen blev det en ostbit till mig och chokladmousse till Tobbe. Vi skulle dricka det senaste popvinet Priorat, men blev rekommenderade en Pinot Noir i stället, och det slank också ner.
Inga kommentarer ↓
Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.