Nån (antagligen Göteborgare) har döpt om halloumin till grilloumi i sommar. Fånigt eller smart? Smakar exakt likadant som vanlig j-la halloumi i alla fall. Efter en fryspåse ”grillblandning”, några skivor grilloumi och lite Lallerstedts hollandaisesås så är vi nu redo för semester.
Nu väntar en vecka i Egyptien. Ska ligga vid Röda havet och lapa sol och läsa böcker i en vecka. För första gången ska familjen Kasette vara riktiga turistimperialistfetton och åka på all inclusive. Ska bli mycket spännande detta. Får se hur länge vi står ut med buffématen.
Får väl även se hur det är med det där internätet där borta i Afrika. Hoppas förstås kunna bjuda på lite falafelbloggande.
Ingela // jun 4, 2010 at 10:17 e m
Trevlig resa! Själv åker jag med familjen till Spanien om en vecka.
Kristina Pousette // jun 5, 2010 at 6:09 f m
Tack! Och ha det så härligt i Spanien.
Ullis // jun 6, 2010 at 9:30 f m
Hello Africa! Hoppas att du hittar ett Wi-Fi och att röda är härligt att bada i. Ha det så skönt. Och glöm inte Kahlúan på genvägen.
Lisa // jun 7, 2010 at 3:33 e m
Jag tycker att den där grilloumin inte alls är lika god som vanlig hederlig halloumi. Mycket saltare.
Fatima // jun 8, 2010 at 10:33 f m
Ha det underbart och ät en massa gott där borta i värmen! Gud så skönt.
Kristina Pousette // jun 15, 2010 at 3:52 e m
Egypten var verkligen grymt, mycket bättre än jag trodde. Dåligt men internet, men allt annat var fyrplus!