pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Lunch med Maj-Lis

måndag 02 augusti 2010 18:27 · Inga kommentarer · City/Gamla stan, Lunch, Restauranger (Stockholm)

I dag har jag lunchat med den här donnan, och hennes pappa. Vilket charmtroll (Maj-Lis, alltså)! Hon smilar till och med upp sig när man tar fram kameran. Men så är hon ett bloggbarn också, så hon är väl tränad. Och visst, pappan är ganska charmig han med.

Efter en eftermiddag i affärer i city har jag två spaningar. 1. Blekrosa verkar vara höstens färg. Men om man är blekrosa själv, då är det väl inte så snyggt? 2. Det är den 2 augusti och det regnar. Då ska man tydligen börja med höststövlar. Nej tack, jag går i barfotaskor ett tag till.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar