pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Smaklös lax på soligt Lilla torg

tisdag 26 januari 2010 22:38 · 2 kommentarer · Fisk, Lunch, Malmö, På resa

Malmö bjöd på kyla och sol. Har tydligen inte varit så mycket vinter och snö här på 50 år. Jag känner till kanske tre gator och två torg här, och ett av dem är Lilla torg. Uteserveringarna är såklart stängda så här års, så Lilla torg kändes lite öde, men badade i vintersol. Åt lunch i ett hörn av torget, på ”Gökboet”. Laxfärsbiffen smakade absolut ingenting och var mest torr och tråkig. Potatismosen som jag fick i stället för rotsakerna som var slut var om möjligt ännu mer fattig på smak. Men jag hade ganska trevligt ändå, ensam i en stad jag inte känner.

Ni som känner mig vet att jag har ett oerhört märkligt problem med att se folk äta ensamma. Jag kan bli tårögd när jag ser någon äta mat ensam på restaurang, ja, till och med vid en korvkiosk. Vet absolut inte vad det här beror på, men vissa skulle nog kalla det för en störning.

Därför har jag alltid lite svårt att själv äta ensam på offentliga ställen. Men det gick bra den här gången, och jag hade till och med ganska trevligt för mig själv.

Tags:

2 kommentarer ↓

  • Monica

    Ha Ha, låter precis som mig, kan inte heller äta ensam på restaurang, men tänk att du övervann din ”fobi”, värsta KBT-projektet! Lät som en helmysig kväll med Björn! Puss & Kram 🙂

  • Kristina Pousette

    Skönt att nån mer är lika galen. Puss

Lämna en kommentar