pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Vad lagar ni i helgen?

torsdag 28 januari 2010 19:53 · 4 kommentarer · Tips från vänner

Tänkte att pousetteochvis skulle bli en interaktiv receptbytarblogg i helgen. Ni ska säkert laga en massa smarriga saker till fredagsmyset eller lördagsmiddagen. Kan ni inte ta en bild på det ni lagar, och mejla mig vad ni har gjort, och hur? Så bjuder jag på mina vänners goda mat i nästa vecka. Det behöver inte vara långt eller komplicerat. Bara ta en bild på maten och skriv ner receptet, ur kokböcker eller eget huvud.

Mejla mig! (Klicka här)

Tags:

4 kommentarer ↓

 • Fatima

  Mycket bra idé! Blir dock utemiddagar med kubanskt på La Habana på Sveavägen ikväll och troligen Restaurang J i Nacka strand i morgon. Låter ju som att man lever värsta lyxlivet, ha ha ha. Men söndag kanske jag kan bidra!

 • Kristina Pousette

  Även bra restaurangtips är kul. Så om du kommer ihåg så får du gärna ta en bild på nåt gott du äter med din fina kamera :-).
  Kram

 • Ingrid

  Spännande idé! Tänkte kanske ge mig på att göra egen falafel för första gången, men än är jag inte i mål, så jag kan inte lova något.
  Du har kanske något bra recept att tipsa om?

  Jag återkommer om det blir något.

 • Kristina Pousette

  Med tanke på hur extremt lite tid jag har lagt på att laga mat innan jag startade den här bloggen, så har egengjord falafel inte funnits i min begreppsvärld. Tyvärr. Färdiggjorda har varit min melodi. Så det vore ju lysande att få ett recept på hur man gör, av dig :-). Blir det av, så plåta och mejla. Kram

Lämna en kommentar