Steker färsk laxfilé i bitar och låter de stekta laxbitarna ligga bort lite smör på ett hushållspapper. Blandar en fjärdedels burk philadelfiaost med ett paket matlagningsgrädde och två deciliter riven västerbottensost och parmesanost. Saltar och pepprar. Kokar färsk fettuccine och lägger ner halvtinade sparrisbitar i vattnet, häller av vattnet och rör sedan ner grädd-ostsåsen i kastrullen tillsammans med tre matskedar kapris och tre tomater i bitar. Rör sen ner pastan och sist laxbitarna. Strör lite riven ost och färsk oregano på toppen. Mycket gott – och snacka om kolhydratladdning! Och kaprisen, mina vänner, det är som vanligt den som är tricket!
Lax- och kapriskalas
fredag 02 september 2011 21:54 · Inga kommentarer · Fisk, Kapris, Pasta, Sparris
Tags:
Inga kommentarer ↓
Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.