Restaurang Tjernström bjöd på en formidabel middag i går. Jättemusslor i ljuvlig vitvinsbuljong, grymt god fylld kycklingfilé med broccoli- och blomkålsmos och som avslutning färsk frukt från himmelriket. Tack, min vän!
Restaurang Tjernström bjöd på en formidabel middag i går. Jättemusslor i ljuvlig vitvinsbuljong, grymt god fylld kycklingfilé med broccoli- och blomkålsmos och som avslutning färsk frukt från himmelriket. Tack, min vän!
Tags:
Jag som skriver den här bloggen heter Kicki Pousette. Jag är en Stockholms-journalist från Sandviken som så ofta jag hinner roar mig med att blogga om mat, och om lite annat.
© 2006–2007 pousetteochvis — Sitemap — Cutline by Chris Pearson
Ullis // maj 14, 2012 at 8:59 e m
Tack själv kära du, kul att ni var här. Men du. Nu gjorde jag toppredning på musselsåsen och gratinerad lax med den på och västerbottenost. Gott. Kallar mig Ulla Warg nu 🙂