pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Dokumentär-höst

fredag 14 september 2012 22:14 · Inga kommentarer · Film

Först ”Searching for Sugar man”, sen mycket gripande och bra ”Uppdrag granskning” i går om Martin Schibbye och Johan Persson. Och i kväll ”Palme”, i en fullsatt biosalong. Det ska alltså vara en dokumentär den här hösten. ”Palme” var mycket bra. Mest gripande var intervjuerna med sönerna, de verkar så sargade på ett sorgligt sätt. Lisbeth Palme var vacker och föreföll i större utsträckning än sönerna ha försonats med Palmes tragiska död. Den vackra musiken av Benny Andersson, de fantastiska familjefilmerna, dramatiken i världen och så denne fascinerande människa som Palme var. Rekommenderar verkligen att se filmen.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar