pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Vidriga grönsaker

onsdag 03 februari 2010 12:28 · 2 kommentarer · Restauranger (Stockholm), Utanför tullarna

Det här blev kvar på min lunchtallrik. Aubergine – en vidrig grönsak som restaurangägare tror att man tycker om bara för att man inte äter kött. Stora, flottiga champinjoner – svamp kan vara väldigt gott, men också helt oätligt, som den här bruna klumpen. Slemmig paprika – har svårt för paprika, och speciellt stora skivor som bara är sladdriga och oaptitliga. Zucchini – kan vara gott, men också väldigt otäckt (se paprika).

Tags:

2 kommentarer ↓

  • Lisa

    Blä, var det det bästa Liljeholmen kunde bjuda på?!

  • Kristina Pousette

    Blogginlägget talar väl inte om hela sanningen. Det jag åt upp – pasta, räkor och lite goda grönsaker var mycket gott.

Lämna en kommentar