pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 4

Entries Tagged as 'Brunch'

Jazzbrunch i regnet

juni 19th, 2011 · No Comments · Brunch, City/Gamla stan, Restauranger (Stockholm)

Sliter mig från Bruce-dvd:erna och lyxbrunchar på Aquavit med Ullis när regnet står som spön i backen. Mycket bra mat med extra plus för att dom har eggs benedict. Fräscha sallader och goda smoothies. Desserterna var inte superbra, vilket tar ner helhetsbetyget lite. Mycket härlig eftermiddag!

[Read more →]

Tags:

Social söndag

oktober 31st, 2010 · 1 Comment · Brunch, Restauranger (Stockholm), Stockholmsutflykt, Utanför tullarna

Startar dagen på finfint sätt med långfrukost med bästa Jocke på Gunnarssons. Sen tar jag och Ullis Mazdan på utflykt till Waxholm. Promenerar genom ett höstlojt samhälle, tittar på havet och äter en kanongod brunch på Waxholms hotell med fantastisk utsikt.

[Read more →]

Tags:

Söndagsbrunch på Rival

september 5th, 2010 · 6 Comments · Bröllop, Brunch, Restauranger (Stockholm), Södermalm

Läderbröllopet firas med brunch på Rival. Godast är fetaosten med mynta. Lite trist att det i princip är exakt samma sorts rätter varje gång här. Det är visserligen gott, men det vore kul med nåt nytt. Är däremot väldigt nöjd med att ha exakt samma make varje dag.

[Read more →]

Tags:

Två-plus-brunch

maj 16th, 2010 · No Comments · Brunch, Kungsholmen, Restauranger (Stockholm)

Jag och Ullis testade brunchen på Björk bar & grill i dag. Det är alltså restaurangen i nyöppnade hotell Marriott vid Fridhemsplan. Efter ett par timmars testande enades vi om att ge brunchen två plus. Vi gillade västerbottenpajen och en väldigt god citronyoghurt, laxen var okej och det var gott med plättar. Men äggröran var […]

[Read more →]

Tags:

Söndag på hotell

april 11th, 2010 · 5 Comments · Brunch, Restauranger (Stockholm), Södermalm

Har varit på söndagsbrunch med min kära vän Ulrika på Hotell Rival vid Mariatorget. En av Stockholms trevligaste brunchställen, skulle jag säga. Så ock den här söndagen, även om vi satt vid baren där det var lite mörkt. Underbar äggröra, kalasgod lax och ljuvlig fetaost med mynta. Jag fick förstås motstå godsakerna på den högra […]

[Read more →]

Tags: