pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 4

Entries Tagged as 'Lunch'

Bästa lunchen

juli 6th, 2012 · 1 Comment · Bjuden på mat, Lunch

Två drakar fick dyngspö i dag när jag blev bjuden på värsta finlunchen på restaurang Tjernström vid Thorildsplan. Så gott och så trevligt. Och man fick till och med efterrätt.

[Read more →]

Tags:

Lyxig fredag

mars 2nd, 2012 · No Comments · Fisk, Lunch

Har det väldigt lyxigt på jobbet nu. Har nämligen världens bästa Fatima mittemot mig, och i dag finlunchade vi supergod torsk på Rianns. Jodå, Marieberg erbjuder faktiskt lite mer än Två drakar.

[Read more →]

Tags:

Matredaktionen lunchar

september 2nd, 2011 · No Comments · Jobb, Lunch

Det här är väl egentligen inte en värdig lunch för en matredaktion. Men Raskens kyckling höll i fall lite klass, och det såg dessutom väldigt snyggt ut. Jag kom nog tvåa med min mikropasta och Mikaela sist med sina torftiga grönsaker.

[Read more →]

Tags:

Gissa lunchen

juni 17th, 2011 · No Comments · Jobb, Lunch

Lite olika kvalitet på våra luncher i dag. Man kan väl säga att Fatimas laxlunch vann. Och att Sophies makrillslunch inte gjorde det. Matredaktörerna hamnade väl i mitten med sina köpelådor.

[Read more →]

Tags:

Balkonglunch

juni 2nd, 2011 · 1 Comment · Lunch

När man jobbar på en söndag får man lyxluncha på Ullis härliga balkong där syrenen blommar. Och så fick man melon och hallonsorbet till efterrätt. Det hade Två drakar aldrig fixat. Även inredningen är i en klass för sig på Ulla Rappnes balkong.

[Read more →]

Tags:

Lite sunkigare

maj 13th, 2011 · No Comments · Lunch

I går fick jag lake och gös påbLux till lunch, och middag på Riche. I dag blev det en oklar fisksort på Två drakar. Och sen macka, kaffe och bulle i bilen till Sandviken. Lite sunkigare, alltså.

[Read more →]

Tags:

Lunchlyx på Lux

maj 12th, 2011 · No Comments · Kungsholmen, Lunch, Restauranger (Stockholm)

Mitt kök-redaktionen festade loss med finlunch på Lux i dag. Premiär för mig och jag blev absolut sugen på att gå dit igen. Väldigt gott alltihopa, även om vi inte hade superkoll på alla tillbehör vi åt. Gulbetor, ramslök och vild sparris är i alla fall inget jag har hemma i skåpen. Jag fick gös […]

[Read more →]

Tags:

En omelett blir till

maj 7th, 2011 · No Comments · Ägg, Lunch

Så går det till att laga världens enklaste och godaste omelett. Stek lite tunt skivad potatis, i med lite spenat, häll över fyra vispade ägg, stek ihop, salta och peppra, kör i lite riven ost av valfri sort. Lägg upp på en tallrik och bär ut i uteloungen och ät upp den.

[Read more →]

Tags:

Stannar inne

augusti 4th, 2010 · No Comments · Fetaost, Hemlagat, Lunch, Sallad

Efter spamorgonen vill man ju inte gå ut och lorta ner sina fina fötter i regnet. Så jag håller mig inomhus med greksallad och kvällstidningar.

[Read more →]

Tags:

Lunch med Maj-Lis

augusti 2nd, 2010 · No Comments · City/Gamla stan, Lunch, Restauranger (Stockholm)

I dag har jag lunchat med den här donnan, och hennes pappa. Vilket charmtroll (Maj-Lis, alltså)! Hon smilar till och med upp sig när man tar fram kameran. Men så är hon ett bloggbarn också, så hon är väl tränad. Och visst, pappan är ganska charmig han med. Efter en eftermiddag i affärer i city […]

[Read more →]

Tags: