pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 4

Entries Tagged as 'Musik'

På Springsteens hemmaplan

september 22nd, 2012 · No Comments · Musik, New York, På resa

Fick ännu en magisk kväll på Metlife stadium i New Jersey, och fredagskonserten var ännu bättre. Det är verkligen speciellt att se Springsteen och E street band på hemmaplan. Här betyder musiken och texterna något på riktigt, han kallar publiken för My people och låtar som Wrecking ball och Death to my hometown växer och […]

[Read more →]

Tags:

Årets film – ”Searching for Sugar Man”

augusti 26th, 2012 · No Comments · Film, Musik

Vad ni än gör, missa inte den här filmen. Magiskt bra, och musiken är helt fantastisk.

[Read more →]

Tags:

Snart på väg

juni 3rd, 2012 · No Comments · Musik

Det här får vara dagens låt. För i morgon åker vi över Atlanten, till The land of hope and dreams.

[Read more →]

Tags:

Jesus, vilken fredag

maj 4th, 2012 · No Comments · Musik

Peter, Klara och jag har precis varit och sett Jesus christ superstar på Göta Lejon. Visst är Ola Salo perfekt som Jesus, men den stora stjärnan och behållningen var Patrik Martinsson som spelar Judas. Jesus, vilken kille!

[Read more →]

Tags:

Det blir en bra Bruce-sommar

mars 3rd, 2012 · No Comments · Musik

När man ser det här fattar man att det kommer att bli en bra sommar med Bruce. Bara att hoppas att han tar med hela det där blåsgänget på turnén.

[Read more →]

Tags:

Supercoola Loreen

mars 1st, 2012 · 1 Comment · Melodifestivalen, Musik

Det här ju absolut bästa låten i år. Dannys eldräkt, visst, men han sjunger för uselt. Så jag håller på supercoola Loreen.

[Read more →]

Tags:

Mat och musik

februari 23rd, 2012 · No Comments · Musik, Restauranger (Stockholm), Södermalm

Två premiärer på en kväll. Först debutmiddag på Delikatessen bistro bar och sen livepremiär på Snow Patrol på Münchenbryggeriet. Maten var grymt bra och stället trevligt. Musiken också mycket bra. Och Victoria fick gratulationer av supercoola Gary Lightbody dagen till ära.

[Read more →]

Tags:

Bäst just nu

oktober 23rd, 2011 · No Comments · Musik

Lite mer söndagskultur. Man längtar ju inte mindre efter Anna Ternheims nya skiva som hon spelat in i Nashville efter den här fantastiska låten. Höstens bästa hittills om ni frågar Kultur-Kicki.

[Read more →]

Tags:

Pastor Håkan och hans församling

september 10th, 2011 · No Comments · Musik

Gröna lund var knökfullt av Håkan Hellströms lärljungar igår. Själv hade jag en kanonplats, sittande på ett räcke där jag såg ut över publikhavet, pastor Håkan och månen. Det märktes att det var deras 57:e konsert och på slutet var det en trött röst som till sist klämde fram Två steg från paradise. Men fint […]

[Read more →]

Tags:

Semesterstarten

augusti 12th, 2011 · No Comments · Musik

Så är det äntligen semester för pousetteochvis, i hela två veckor! Och det hela inleds på bästa tänkbara sätt med supergod lax och pastasallad hos Ullis. Och sen fick vi Glennes goda glassdessert. Sen tog vi bussen till Lasse i parken och mycket efterlängtad Eldkvarn-konsert. Och det var riktigt bra. Hade förstås velat höra Blues […]

[Read more →]

Tags: