pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 4

Entries Tagged as 'Middag'

Räddar fredagsmyset

september 7th, 2012 · No Comments · Fisk, Hämtmat, Middag

Göta fisk räddar en utskiten redaktör.

[Read more →]

Tags:

Magisk kväll

juli 20th, 2012 · No Comments · Middag, Vänner

De här fina människorna gästade mitt hem i dag. Och det blev ju en underbar kväll som jag kommer att leva länge på. Tror det måste bli en årlig tradition.

[Read more →]

Tags:

Sommar-söndag

maj 27th, 2012 · No Comments · Hemlagat, Hemmafix, Middag, Quorn

Njuter av fina blommor som jag fick av Ulla Rappne igår. Pioner, lövkojor och ranunklar, så snigga! Efter en somrig söndag med ett pass runt Årstaviken, lite tvätt och lite jobb lagas antagligen den mest lagade rätten på pousetteochvis. Quorn, paprika och broccoli. Skulle nån upptäcka att quorn är farligt på nåt sätt, då ligger […]

[Read more →]

Tags:

Nyfrissad och nyäten

maj 23rd, 2012 · No Comments · Kyckling, Middag

Intensiva jobbdagar just nu, men kul. Lyckades ändå klämma in klippning hos världens bästa Camilla i dag! Och sen hem och fixa snabb-middag med kyckling, vitkål, tomater och lite mozzarella. Sen börjar jobb-kvällspasset.

[Read more →]

Tags:

Söndagsgryta

maj 13th, 2012 · No Comments · Fisk, Hemlagat, Middag

Kokar ihop en laxgryta som får avsluta helgen innan Mästarnas mästare drar igång med nytt gäng. Lax, broccoli, paprika, krossade tomater, crème fraîche och lite sambal. Mycket gott! Mästarnas mästare är inte lika bra i år när de har delat upp det i två grupper. Och visst hade man önskat att Gunde hade varit med. […]

[Read more →]

Tags:

Tjernströms toppkrog

maj 13th, 2012 · 1 Comment · Bjuden på mat, Middag

Restaurang Tjernström bjöd på en formidabel middag i går. Jättemusslor i ljuvlig vitvinsbuljong, grymt god fylld kycklingfilé med broccoli- och blomkålsmos och som avslutning färsk frukt från himmelriket. Tack, min vän!

[Read more →]

Tags:

Fredagsgodis

april 27th, 2012 · No Comments · Middag

Den som uppfann de här snackgurkorna är ett geni. Så här ser min fredagstallrik ut när jag själv får välja allt godis – nygrillad kyckling, mozzarella, avokado, coleslaw och snackgurkorna. Och så Let’s dance på det. Var god stör ej!

[Read more →]

Tags:

Social torsdag

april 26th, 2012 · No Comments · Middag, Restauranger (Stockholm), Södermalm

Frukost med Jennifer, lunch med Ida och så middag med den här snubben. Nej, det är alltså inte Moneybrother. Och jag skulle ändå alltid välja Björn Solfors före pengabrorsan. Fuskade med både nudlar, ett glas vin och kondenserad mjölk i kaffet på bästa Nem nem quan.

[Read more →]

Tags:

Bästa snabbmaten

april 19th, 2012 · No Comments · Fisk, Middag

Har helt tappat det där med att laga mat. Men det går att få bra mat ändå, på Ica. Färdiginkokt lax, färdig cole slaw (går väl att diskutera hur bra det är), tomater och avokado. Mycket gott!

[Read more →]

Tags:

Vardagspussel

april 12th, 2012 · No Comments · Hemlagat, Middag, Quorn

Dagens middagsbygge. Broccoli + sparris + quornfärs + grönsaksbuljong + krossade tomater + crème fraîche + salt + peppar + sambal = quorngryta som var god, men ser lite ut som kräks.

[Read more →]

Tags: