pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 4

Entries Tagged as 'Tv'

Rätt dansare vann

juni 2nd, 2012 · No Comments · Tv

Såg Let’s dance-finalen på plats i Frihamnen i går, och visst var det rättvist art Anton vann. Alltid kul att se det där live i studion, men man ser förstås dansarna sämre, och man hör knappt vad Hellenius säger för allt applåderande och skrikande. Får väl kolla reprisen på play.

[Read more →]

Tags:

Laddar för Loreen

maj 26th, 2012 · 1 Comment · Melodifestivalen, Tv

Götgatan laddar med tacos och chips. Kom igen nu, Loreen! Jamen, det gick ju bra det där. Och Götgatsjuryn var euforisk! Härligt, Loreen!

[Read more →]

Tags:

Danskungen

april 27th, 2012 · No Comments · Jobb, Tv

Det går ju inte att inte älska Anton Hysén. Och jag vet inte, hur kul är det för de andra dansarna i Let’s dance att tävla när vinnaren har varit klar från dag ett? På söndag bjuder vi på danskungen Anton i soffan i Söndag.

[Read more →]

Tags:

Sa-de-de

mars 11th, 2012 · No Comments · Melodifestivalen, Tv

Loreen värdig vinnare såklart, även om jag smyghejade på Danny på slutet. Extra plus till fantastiska Sarah Dawn Finer som EBU-tanten och hennes ”Eric Sa-de-de”.

[Read more →]

Tags:

Kultur-Kicki

oktober 23rd, 2011 · No Comments · Jobb, Tv

Så har man blivit en kultur-tant. Tipsar i alla fall om nån slags kultur i nya Söndag. Började dock med att snurra till det… Downton Abbey är inte en BBC-serie, utan ITV. Vilket jag borde veta eftersom ITV-play går varmt i min dator på kvällarna. Men är man kulturtant så får man kanske vara lite […]

[Read more →]

Tags:

Helt fast i The Hour

augusti 15th, 2011 · No Comments · Tv

Har nu sett fyra avsnitt i sträck, och är helt fast. Tycker faktiskt det är minst lika bra som Mad men. I morgon visas näst sista avsnittet på BBC och det missar jag inte.

[Read more →]

Tags:

Plura och Stenis

maj 29th, 2011 · 1 Comment · Hummer, Middag, Tv

Börjar känna mig lika tjatig om Plura som Bjurman som aldrig slutar skriva om Elaines… Men det blev alltså en favorit i repris med Pluras hummerspagetti. Sen stannade väl i alla fall en liten del av Sverige när Stenmark rättvist vann Mästarnas mästare. Resten av kvällen lekte vi med våra vuxenleksaker, våra Ipads.

[Read more →]

Tags:

Finalmiddag

maj 29th, 2011 · No Comments · Hummer, Middag, Tv

Laddar för Mästarnas mästare-finalmiddag med Ullis. Plockar persilja i landet och skalar hummer. Allt annat än seger för Stenmark är förstås orättvist, men det kan ju sluta lika dumt som förra året när Louise Karlsson inte fick ner sin puls. Lagar mat till Svante Thuressons finfina Stockholmsskiva. Kan rekommenderas.

[Read more →]

Tags:

Laddar för landskamp

maj 15th, 2011 · No Comments · Tv

Familjen Kasette laddar för hockeyn med potatisgratäng. Oklart om maken kommer att hålla på Sverige eller Finland.

[Read more →]

Tags:

Pasta och Plura

april 19th, 2011 · No Comments · Pasta, Tv

Efter en lång och lite stökig jobbdag (som även blev kväll) blir jag ompysslad av maken. Bjuds på god ost och onyttiga kex och en supergod quornpasta med rucola och tomat. Pluras kök på det och sen har jag hämtat mig lite. Härligt avsnitt med sköna Stefan Sundström. Han verkar kul! Och Plura blev inte […]

[Read more →]

Tags: