pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 4

Entries from september 30th, 2011

Sånt jag inte äter

september 30th, 2011 · 2 Comments · Jobb

Först kommer härliga Pia Hall hit med superfina mini-cupcakes. Sen kommer en hel låda från Ica. Och häromdagen kom vår superlayoutare Mikaela till jobbet med snickersrutor från Mitt kök. Men nej, jag får förstås inte äta en bit av nåt av det.

[Read more →]

Tags:

Vackra stad

september 25th, 2011 · No Comments · Itrim, Stockholm

Promenerar ner på stan för biodejt med Ullis. Och såna här dagar måste man bara älska Stockholm, och hösten. Är nu inne på dag 11 med soppor och shakes och jag är själv oerhört förvånad över hur bra det går. Jag är piggare än någonsin, glad och orkar träna nästan varje dag. Hade en liten […]

[Read more →]

Tags:

Middag på två sätt

september 24th, 2011 · No Comments · Itrim, Middag

En lördagmiddag kan se ut på lite olika sätt. Det är inte jag som äter potatisgratäng.

[Read more →]

Tags:

Superlöparen del två

september 24th, 2011 · No Comments · Stockholmsutflykt, Vänner

I dag var det dags igen, den här gången på Lidingö. Supporterklubben lite utökad och vädret lika strålande som förra helgen. Superlöparen Peter imponerade förstås och den här gången kunde vi heja på ända in i mål. Sen släpade maken ut mig på löptur i Hellas, men vi var väldigt långt ifrån Peters klass.

[Read more →]

Tags:

Mitt kök-nyhet

september 19th, 2011 · No Comments · Jobb

Nu kan man även få den här finfina tidningen direkt hem i brevlådan. Klicka vidare på länken här så kan du prenumerera för ett kalaspris. Går förstås även att köpa på vanligt sätt i affären eller kiosken.

[Read more →]

Tags:

Superlöparens supporters

september 19th, 2011 · 1 Comment · Stockholmsutflykt

Viggo, jag och Monica var ute i lördagssolen och hejade på Peter som sprang halvmaran. Och som han sprang! Monica fick för sig att vi också skulle springa nästa år…Ska det gå får jag äta soppor resten av året.

[Read more →]

Tags:

Räddas av kryddorna

september 17th, 2011 · 3 Comments · Itrim

Är oväntat pigg efter snart tre dagar på soppa. Piggare än vanligt, till och med. Det här är mina lifesavers nuförtiden. Färska kryddor, tuggummi och svartpeppar. Nu ska vi ut och heja på Peter Frejd som ska springa halvmaran i det vackra Stockholmsvädret.

[Read more →]

Tags:

Slutkalasat

september 14th, 2011 · No Comments · Hummer, Itrim

Igår hummer, i morgon soppa. Nu blir det lite matlagningspaus för pousetteochvis. I morgon börjar nämligen tre veckor med Itrims soppor och shakes. Kul blir det inte, men tre veckor ska jag klara.

[Read more →]

Tags:

Pastor Håkan och hans församling

september 10th, 2011 · No Comments · Musik

Gröna lund var knökfullt av Håkan Hellströms lärljungar igår. Själv hade jag en kanonplats, sittande på ett räcke där jag såg ut över publikhavet, pastor Håkan och månen. Det märktes att det var deras 57:e konsert och på slutet var det en trött röst som till sist klämde fram Två steg från paradise. Men fint […]

[Read more →]

Tags:

Godmorgon, havet

september 9th, 2011 · No Comments · Åland, På resa

Vi kör ett till morgonpass i skogen och ute på klipporna. Dessvärre måste vi återvända till asfalten och den andra världen i dag, annars hade jag gärna stannat här vid havet.

[Read more →]

Tags: