pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Filmmagi

torsdag 18 mars 2010 17:46 · Inga kommentarer · Film

Vilken filmvinter det har varit. Kan inte minnas när jag såg så många bra filmer på bara några månader. Började med ”Up in the air” och sen fortsatte det med ”An education”, ”A single man”, ”Hurt locker” och nu ”Crazy heart”. Fantastiska historier, otroligt vackra personporträtt, snygga miljöer och framför allt magiskt skådespeleri.

Har svårt att rangordna de här filmerna som alla är fyra- och nästan femplusfilmer allihopa. Kanske gillar jag ändå ”Up in the air” allra bäst, eller ”An education”. Men just i dag har jag bara Jeff Bridges i skallen. Han var väl värd sin Oscar, och likaså musiken.  Se den!

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar