Fick till en ganska god middag i går, helt fri från kolhydrater (tror jag i alla fall).
Gjorde en god salsasallad med avocado, körsbärstomater, lite schalottenlök, mango, limesaft och en massa färsk koriander.
Salsasalladen blev perfekt ihop med stekt halloumi, och så lite coleslaw som väl kanske inte passade jättebra, men det blev lite för lite mat annars.
Om man inte är rädd för kolhydrater så gissar jag att det skulle bli gott med klyftpotatis i ugnen till det här. Ska testa med sötpotatis nästa gång. Tror jag har läst att sötpotatis är bättre för oss GI-lovers än vanlig potatis.
Åh, den där salsan är en klassiker här hemma på sommaren till grillat. Helt underbar, speciellt för oss korianderlovers. Jag brukar ha i en massa chili också. Mums!
Snart står vi där vid grillen igen. Chili, såklart, det måste jag testa nästa gång. Kram på dig
Oj, så gott det där ser ut. Skulle nog även falla en kolhydratare och ett transfetto som jag på läppen.