pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Måndag på Wasahof

tisdag 13 april 2010 6:54 · 2 kommentarer · Crème brulée, Fisk, Restauranger (Stockholm), Skaldjur, Vasastan

Efter en dag med massa hemmafix och tvätt blev jag utbjuden på middag av min alldeles underbara make. Vi lämnade Söder och hamnade på fantastiskt trevliga Wasahof.

Lite skumpa, förstås. Maken åt skaldjur och jag ville ha varm mat och åt en väldigt, väldigt god hälleflundra med musselsås. Mitt GI-tjafs tillåter ju tyvärr inte crème brûlée, men jag tjuvade en sked av makens. Lite för kall på ytan, men äppelsorbeten som serverades till höjde betyget.

Möcke bra restaurang i Mäster Anders-klass. Dyrt med skaldjuren såklart, men det finns annat, och så har de en bra barmeny om man vill hänga där.

Tags:

2 kommentarer ↓

Lämna en kommentar