pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Kungsholmen

torsdag 22 april 2010 9:51 · Inga kommentarer · Fisk, Kungsholmen, Ost, Restauranger (Stockholm)

Hade en riktig helkväll på Kungsholmen med Fatima och Anna i går. Först restaurang Kungsholmen och sen Lokal på Kungsholmen. Mycket härligt prat förstås, men vi hann faktiskt äta lite däremellan också.

Jag åt en väldigt god röding med pepparrot och vitvinsås. Till dessert åt vi alla tre ost. Och vilken ost! En av de godaste ostarna jag någonsin ätit, jo, det är sant. Brillat-Savarin hette den. Måste inköpas på nästa Winjas-besök.

Fatima fick en vietnamesisk biffsallad stor som en limpa, Anna en mindre variant av biffsalladen och en skaldjursceviche. Allt fick bra betyg. Och en kväll med de här två superbrudarna får alltid toppbetyg.

Som vanligt gör inte riktigt min dåliga Iphone-kamera maten rättvisa på bilderna.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar