pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Kicki & Kicki

tisdag 27 april 2010 14:57 · 2 kommentarer · Fisk, Lunch, Restauranger (Stockholm), Södermalm, Tidningar

Tisdagslunchar på Gondolens ”Köket” med utsikt över ett soligt Söder och i sällskap av härliga Kicki Norman. Vi satsade båda på halstrad torsk med mandelpotatispuré och förlorat ägg och det var mycket bra.

Strosar hemåt längs Götgatan, ser David Batra på en Alvedon-cykel och Alexander Bard med konstiga Birkenstock-tofflor. Hamnar i uteloungen med en tidningshög. Så passerar en vanlig tisdag i en ledig-lallares liv.

Köper Arks nya skiva, som också är en tidning. Tidningen är trist men en genial idé, skivan har jag inte hunnit till än. Kvällstidningarna är lite tråkiga nu när man inte får läsa om Madde, så jag bläddrar i snygga mattidningar i stället, och i lite annat magasinsgodis.

Tags:

2 kommentarer ↓

  • Lisa

    Lustigt, jag var också på Gondolen i kväll. Tog halstrad hälleflundra med tryffel och citroncreme som för- och enda rätt (det var nåt strul så vi skulle bara få bordet i en timme) – supergott, även om min kollega Daniels hummer såg snäppet bättre ut. Sen fick vi plötsligt bordet en timme till och kunde ta fem sorters ost med en otroligt god honungstryffelblandning till. Rekommenderas! Om det inte går att köpa eget från Winjas förstås.

  • Kristina Pousette

    Åh, härligt. Vi åt inte i den tjusiga delen, utan i ”Köket”. Lät ju fantastiskt gott det där. Puss

Lämna en kommentar