pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Sojalunch

torsdag 29 april 2010 14:07 · Inga kommentarer · Hemlagat, Lunch, Sojabönor

Det här blev en mycket märklig lunch, som kom till på grund av total brist på matfantasi. Nej, det är inte köttkorv, utan sojakorv, och till det en hög med sojabönor, eller edamame som dom heter. Ser inte särskilt gott ut, men det var det faktiskt.

Har ägnat mig åt att städa till The Arks nya skiva här hemma, och det gick mycket bra, vilket är ett gott betyg till skivan. På darrande ben har jag även varit ute på test-springning efter en veckas benhinnevila. Om benhinnor kan gå av så kändes det som de skulle göra det efter några minuter… Men konstigt nog så kändes det lite bättre när jag sprang (lunkade) och på slutet kändes det nästan inte. Skumt, men väldigt skönt. Får se hur det känns om några timmar.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar