pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Snabblagat

torsdag 06 maj 2010 21:35 · Inga kommentarer · Hemlagat, Pasta, Quorn

Det här jobblivet gör genast att man hamnar i tråkig snabbmatlagning. Det första och enklaste man kommer på åker ner i pannorna. Men det blev faktiskt ganska gott, trots allt.

Fräser en hackad lök, och steker sedan ett paket quornfärs. Ner med ett tetrapaket med krossade tomater, lite vatten, grönsaksbujlong, ett par teskedar sambal oelek, lite tomatpuré, 1 1/2 dl matlagningsgrädde och så salt och peppar. Låter detta puttra en stund och kokar samtidigt fullkors-penne.

Serverar quorn-pastan med kokt broccoli och riven parmensanost.

Det är kul att jobba men jag kommer aldrig att tycka att det är kul att komma hem klockan sju, vara superhungrig och toklaga ihop nåt som bara går snabbt. Tittar på ”Familjen Bernadotte” och undrar om inte alla borde få ha en överhovmästarinna som ordnar en liten anrättning tills man kommer hem från jobbet?

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar