pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Hej, söndag

söndag 16 maj 2010 9:47 · Inga kommentarer · Ägg, Avocado, Frukost, GI

Börjar söndagen med ägg från roliga hjärtstekpannan, lax och avocado. Läser morgontidningar, slötittar på Nyhetsmorgon med Tilde de Paula, skummar bostadsannonser på Kungsholmen/Vasastan, tänker att jag borde ha varit ute och sprungit i helgen, retar mig på den usla idén med en hemlig gäst i Nyhetsmorgon (varför ska man intervjua en person helt oförberedd – för vem är det bra?), tänker att helgen gick för fort, tittar på tidningshögarna som måste slängas, funderar över varför jag inte orkar hålla i det här med GI.

Men mest laddar jag för brunch med bästa Ulrika på Björk bar & grill.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar