pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Måndagmiddag

måndag 17 maj 2010 20:38 · 1 kommentar · Champinjoner, Crème fraiche, GI, Hemlagat, Middag, Morötter, Tv

Det här är just nu mina favorit-créme-fraicher. Den ena med senap och schalottenlök och den andra med kantarell och cognac. Mycket goda, och passar till det mesta – pasta, quorn, fisk, räkor, grönsaker.

I dag blev det en snabb GI-middag med quornbitar, gul lök, morötter, champinjoner, créme fraichen med senap och schalottenlök och kokt broccoli.

Mycket gott – och det behövs absolut ingen potatis eller andra kolhydrater till det här.

Såg ni intervjun med Daniel & Victoria i TV4? Inte för att jag förväntade mig något annat, men varför blir det så pajigt? Varför ställs det inga normala frågor? Och varför kan dom inte prata som folk? Även Nowinski pratar konstigt och högtravande. Det är ju trots allt 2010 och inte 1910. Visst, det går förstås inte att fråga Di Kongliga vadsomhelst, men det måste väl ändå gå att ställa lite mer spännande frågor?Och han Gregor kunde väl ha fått en kurs i intervjuteknik?

Är klänningen klar nu? Kan ni berätta någonting om klänningen? Och ringarna, är de klara? Kommer Daniel att få se Kronprinsessan innan ni möts i kyrkan? Varför är det Kungen som ska föra Kronprinsessan till altaret och inte Daniel? Kommer Madeleine att vara tärna? Vad är ni mest stressade över just nu? Var ska ni åka på bröllopsresa? Vem var det som bjöd ut vem på första dejten? Vad gjorde ni på er första dejt? Tränar ni mycket ihop? Vad gör ni då? Har ni legat i hårdträning inför bröllopet nu? Har ni tränat på bröllopsvalsen? Vad ser ni mest fram emot på festen på kvällen? Vad säger Daniels familj om bröllopet? Får de vara med och bestämma något alls? Vad önskar ni er i bröllopspresent? Hur har det varit under alla år innan ni blev ett officiellt par? Trodde ni hela tiden att det skulle bli ni till slut? Om ni inte hade fått tillåtelse att gifta er, vad hade hänt då?

Ja, det går ju att fortsätta så här i all evighet. Tyckte dock att Daniel ägde intervjun lite i början, och han var rätt bra när han snackade om sin sjukdom. Och visst verkar de vara kära i varandra på riktigt.

Tags:

1 kommentar ↓

Lämna en kommentar