pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Favoritmat i Enskede

lördag 29 maj 2010 10:33 · 2 kommentarer · Bjuden på mat, Middag, Tonfisk, Vin

Vårfesten på jobbet blev inställd, så Gunilla och jag hade en egen fest i hennes superfina hus i Enskede. Och jag är helt säker på att inte minst maten var betydligt bättre på Krokvägen än vid Gärdet. Gunilla bjöd på min favoritmat – tonfisk. Perfekt stekt var den också, och så åt vi jättegod sallad med räkor, färsk sparris och parmesan, och underbart bröd. Både vinet och bubblorna gick i rosa denna finfina fredagkväll med bästa Gunilla.

Tags:

2 kommentarer ↓

  • Daniella - BakeCake

    Åh så gott! Perfekt tillagad tonfisk är ju bland det godaste man kan äta!!

    Gå jätte gärna in på min blogg och delta i tävlingen där jag lottar ut en inbjudan till den nya receptsidan Baka.se plus en goodiebag! Ha en jätte skön helg! Kram Daniella – BakeCake

  • Kristina Pousette

    Vad kul att du har hittat min blogg. Ska genast kolla in din. / Kicki

Lämna en kommentar