pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Sanningen om princesstårtan

söndag 24 januari 2010 19:33 · 2 kommentarer · Tårta

Min kära mor Ulla vill låta tillägga att min beskrivning under ”matinspiration” av när jag bakade princesstårtor på Bågspännarvägen i Sandviken, inte riktigt är hela sanningen om de där tårtorna. Min kära mor och min bonusfar Christer lider tydligen än i dag av sviterna efter detta. Enligt utsago jonglerade jag med en tårta som jag tappade, men lyckades på ett mirakulöst sätt rädda den så den hamnade rätt ändå. Ulla och Christer bevittnade detta cirkusnummer utan att våga andas, smärtsamt medvetna om hur det skulle ha gått om tårtan hade hamnat upp och ner. Det sägs att jag hade humör redan då, förstår inte riktigt vad de menar…

Dessutom var det mycket riktigt min moster Else-Britt som lärde mig att göra princesstårtor. Mamma Ulla påstår sig aldrig ha kunnat det. Men hon är bra på finska pinnar. Men mer om det en annan gång.

Tags:

2 kommentarer ↓

Lämna en kommentar