pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Inne i mörkret

torsdag 01 juli 2010 20:28 · Inga kommentarer · Film, Malmö, Österlen, På resa

En vacker skånsk sommarkväll stänger jag in mig i mörkret på en biograf i Malmö. Jag ser till råga på allt SATC2, och ja, allt skit som skrivits om filmen stämmer tyvärr. Lite sorgligt är det, att minnet av tv-serien och den riktigt hyggliga första filmen, besudlas med den här usla uppföljaren. Nu får det räcka, inga fler filmer nu, tack. Jag nöjer mig med boxen med tv-serien. Men popcornen var goda.

Nu landar snart maken på Sturup, och som den dåliga fru jag är har jag inte ens en ros att möta honom med. Han får hålla till godo med min uppenbarelse, stackarn.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar