pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

I mitt sommarkylskåp

lördag 10 juli 2010 20:13 · 3 kommentarer · Bearnaisesås, Blåbär, I mitt kylskåp, Kakor

Viktiga saker i kylskåpet på gården. Matgrejs som jag alltid kommer att förknippa med de här veckorna.

Singoalla-kakor. Körde Ballerina förra veckan och har nu gått över till syltkakor. Behöver en kaka på kvällarna efter heta dagar vid havet. Har inte bestämt mig för om Ballerina eller Singoalla vinner kakmatchen än.

Blåbärsfil. Förra veckan citronfil, nu har jag fastnat för blåbär. Ljuvligt att starta Skånedagarna med.

Lallerstedts bea. Ett måste till grillmiddagarna. Han måste dra in en del på de där såserna, Lallerstedt.

Tags:

3 kommentarer ↓

  • Ullis

    Lallens bea är en dunderhit oavsett var man befinner sig i hela världen, tror jag. Hollandän, eller hur det stavas, ska också vara en hit har jag hört. Jag måste köpa fikon balsamico i morgon, det verkar också vara en succé.

  • Monica

    Jag är såld på Lallerstedts bea, tack för tipset Kicki, den hottar ju upp de enklaste tillrättningarna! Brago med äpple och havresmak är goda, dom känns GRYMT nyttiga i alla fall…

  • Kristina Pousette

    Aha, får testa dessa Brago vid nästa kexköp. Bara dom är värmesäkra, så.

Lämna en kommentar