pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Bio i stället för schlager

torsdag 29 juli 2010 20:58 · Inga kommentarer · Film, Restauranger (Stockholm), Skaldjur, Södermalm

Lisa och jag skulle gå och schlagerdansa på Pride i dag (ni ser väl Lisas fina Pride-tischa), men vi blev vädermesar när det aldrig slutade regna. Så det blev räkmacka i baren på Malmen i stället, och bio. Såg hajpade ”Inception” och är helt yr efter två och en halv timme med tusen olika drömsekvenser och väldigt mycket skjutande. Filmen var rätt bra och stundvis väldigt häftigt gjord. Men det var nåt drömlager för mycket och några konstiga luckor i storyn. Och Leonardo Di Caprios rollfigur hade ett löjligt namn – Dom Cobb!?

Hoppas jag vaknar i morgon och inte fastnar i nån drömlimbo…

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar