pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Herr och fru Bremmer

söndag 08 augusti 2010 11:52 · Inga kommentarer · Bröllop

Det var verkligen med blixtar och dunder, och magiska under som de här två blev äkta makar i går. Vid en väldigt fin, och annorlunda vigsel i Högalidskyrkan sa de ja till varandra, Fatima och Magnus. Sen öppnade sig himlen, bokstavligen. Det var nåt magiskt med vädergudarna i går. Som att de verkligen ville tala om att det här är nåt speciellt. Blixtarna lyste upp himlen bakom brudparet där de satt vid middagen på Carlshälls gård, samtidigt som de överöstes av kärlek från alla gäster och till varandra. Festen slutade inte förrän solen gick upp och åskan hade blåst förbi.

(Ber om ursäkt för den usla bildkvalitén. Fick hjärnsläpp och glömde att ta med en riktig kamera.)

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar