pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Vardagsmat

tisdag 10 augusti 2010 19:13 · 2 kommentarer · Ägg, Champagne, Middag, Snabblagat, Vitkål

Två dagar avklarade på nya jobbet. Allt snurrar förstås i huvudet och det är svårt att få plats med att tänka ut nån middagsmat. Så det blir lätt och snabbt. Omelette med färska champinjoner, tomater, lite riven parmesanost. Och så förstås, lite färsk vitkål!

Mycket nytt på jobbet, förstås, men alla är supersnälla och hjälpsamma och det känns som att det kommer att bli riktigt bra. Blir säkert en del ”laga-nåt-snabbt-efter-jobbet-mat” framöver, så bloggen kommer att inte vara superkul den närmaste tiden. Hoppas kunna återkomma med lite kuligare mat om några veckor.

Tags:

2 kommentarer ↓

Lämna en kommentar