pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Jag och min vitkål

måndag 16 augusti 2010 19:45 · Inga kommentarer · Bearnaisesås, Champinjoner, Fisk, GI, Hemlagat, Quorn

Det har väl knappast undgått någon att jag gillar färsk vitkål. Skulle gissa att 80 procent av sommarens måltider har intagits tillsammans med färsk vitkål. Och nu har jag hittat en ny, god balsamvinäger att hälla på. Fikonvarianten är fortfarande bäst, men den här kommer tvåa. Inte lika krämig och söt som den med fikon, men mangovarianten är också utmärkt på vitkålen.

Här serveras vitkålen med quorn, champinjoner, broccoli och créme fraiche med karl-johan, timjan och citron. Och på den andra tallriken med färsk, stekt torsk, broccoli och lite Lallerstedt-bea. Föredömligt snabblagat, och GI-vänligt.

Tags:

Inga kommentarer ↓

Inga kommentarer hittills...Skriv gärna en kommentar här.

Lämna en kommentar