pousetteochvis

En blogg som oftast handlar om mat

pousetteochvis header image 2

Välkommen hit – vem du än är

tisdag 12 oktober 2010 22:26 · 2 kommentarer · Tv

Ni har väl inte missat dokumentär-serien om Glada Hudik-teatern i SVT som har gått fyra tisdagar? Sista programmet sändes i dag, och det här har varit höstens bästa tv, och viktigaste. Särskilt i den konstiga tid vi lever i just nu, när vi har fått ett riksdagsparti som verkligen inte säger välkommen hit!

Här är Thoralf & Theresia och de andra sköna människorna när de var med i Melodifestivalen i Sandviken. När man har sett den här serien och lyssnat på Pär Johanssons sommarprogram inser man att det man håller på med bara är trams. Jag borde säga upp mig och flytta till Hudik och ta jobb på teatern i stället.

Tags:

2 kommentarer ↓

  • Monica

    Jaha, då fick man gråta lite igen då! Fint skrivet Kicki, jag följer med till Hudik-50-taggarna kanske kan få nåt jobb i Hudik dom oxå.

  • Kristina Pousette

    Finns väl nån gammal lokaltidning, och onda ryggar till sjukgymnasten finns det säkert också.

Lämna en kommentar